Sofie de Nooijer – Stagiaire

Mijn naam is Sofie de Nooijer, ik ben 22 jaar en ik kom uit Westkapelle. Ik loop stage bij ergotherapie praktijk Energie Herstel van 8 februari tot en met 21 juni. Hoe het er nu uitziet zal ik vooral op de maandagen in de praktijk te vinden zijn. 

Op dit moment zit ik in het afstudeerjaar van de opleiding Ergotherapie en volg ik de minor Diversiteit en Disabillty waarin eigen regie, het leven en participatie centraal staan. Voor de opleiding Ergotherapie heb ik de opleiding persoonlijk begeleider niveau 4 gedaan. Ik heb mijn eerste ergotherapiestage gelopen in de gehandicaptenzorg. Mijn afstudeerstage is een combinatiestage, waarbij ik zowel meeloop in ergotherapie praktijk Energie herstel als op Emergis. Gedurende mijn stage periode zal er gekeken worden waar ik het beste mijn uren kan verdelen i.v.m. de corona maatregelen en wat er op dat moment mogelijk is.

De geestelijke gezondheidszorg vind ik een ontzettend interessant werkveld waarin ik mezelf graag verder wil ontwikkelen.  Energie herstel pakt problemen bij de kern aan zodat je kan doen waar je blij van wordt, daar wil ik graag aan bijdragen.