Groepsbehandeling

Ondanks de coronamaatregelen start de eerste cursus ‘hoe verdeel je je energie als moeder’ weer. De ruimte welke wordt gebruikt is groot genoeg om 1,5e meter afstand te bewaren en ook hebben we de mogelijkheid om bij mooi weer buiten te zitten.

 Cursus – Hoe verdeel je je energie als moeder?

Moeder worden is een grote verandering in je leven waar je jezelf moeilijk op kunt voorbereiden. Hoe zorg je ervoor datje een gezellige ontspannen moeder bent en blijft? Hoe houd je alle ballen inde lucht (partner, kind(eren), werk, familie, vrienden, sporten, social media en tijd voor jezelf?). Hoe ga je om met de cocktail van gierende hormonen, slaapgebrek, nieuwe emoties, zorgen, een ander lijf, verwachtingen van jezelf en de druk van je omgeving? Je verlegt je prioriteiten en er is mindereigen tijd. Als je net een goede structuur hebt gevonden, veranderen schema’s weer. Het is continu bijsturen om in balans te blijven. Hoe zorg jij dat je overeind blijft en gelukkig bent als moeder?

Ben je als moeder op zoek naar een betere verdeling van jouw energie? Dan is deze cursus misschien iets voor jou.

Wat is het?
De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten. In deze bijeenkomsten zal theorie worden gekoppeld aan praktische opdrachten. Met als doel handvatten bieden welke toe te passen zijn in jouw dagelijks leven. Hiernaast bestaat er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met andere moeders. Vanuit mijn achtergrond als ergotherapeut heb ik kennis van energieverdeling. Nu ik zelf moeder ben van twee jonge kinderen, ervaar ik zelf hoe lastig het is om je energie op een juiste manier over je taken en geplande activiteiten te verdelen. Ik ben zeker geen perfecte moeder maar probeer het beste van mezelf te zijn, net zoals jij.

Kosten
De cursus wordt vergoed binnen het basis pakket van elke zorgverzekeraar met een verwijzing voor ergotherapiegroepsbehandeling. Wanneer je al aanspraak hebt gemaakt op jouw eigen risico, hoef je voor deze cursus niets te betalen. Wanneer het eigen risico nog niet verbruikt is, wordt door de jouw zorgverzekeraar eerst aanspraak gemaakt op het eigen risico. Wil je starten zonder verwijzing dan kan dit met een particuliere betaling. De kosten voor de gehele cursus zijn 95 euro.

Aanmelden
Interesse? Meldt je dan snel aan via het contactformulier op de website.

Geplande cursus data 2020:
22 juni van 19.00 – 21.00
6 juli van 19.00 – 21.00
13 juli van 19.00 – 21.00
31 augustus van 19.00 – 21.00

Waar?
Dorpshuis Versvliet
Van de Plasschestraat 33
‘s-Heer Abtskerke