Kristy Pauwels

Mijn naam is Kristy Pauwels en in 2000 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Sinds 2009 ben ik gecertificeerd als internationaal cognitief revalidatie therapeut (CPCRT) en sinds 2021 ben ik ASITT therapeut.

De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in de begeleiding van cliënten met niet aangeboren hersenletsel, klachten van overprikkeling en burn-out klachten. Je kunt bij mij ook terecht voor de behandelmethode ASITT bij overprikkeling klachten van het zintuigsysteem en voor cognitieve revalidatie. Naast mijn werk voor Energie Herstel werk ik op de revalidatieafdeling van het Bravis ziekenhuis.

Ik wil je graag helpen om inzicht te krijgen in je klachten en te ontdekken welke invloed je zelf uit kunt oefenen om in balans te komen en te blijven. Dit om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren en te kunnen doen wat voor jou belangrijk is.

Ik zie het als een uitdaging om samen met jou dit proces te doorlopen om de regie over het leven weer in eigen handen te kunnen nemen. Ieder proces is maatwerk waarbij iedereen zijn eigen pad bewandelt en waarbij  zelfstandigheid en kwaliteit van leven voorop staan.