De praktijk

Ergotherapie praktijk Energie Herstel is gevestigd in Goes, Zeeland, aan de Kloetingseweg 48. Het pand huisvest meerdere losse 1e lijns zorg praktijken waar een prettige en nauwe samenwerking mee bestaat.  

Het is goed om te weten dat in sommige gevallen alleen ergotherapie niet voldoende is om optimaal te herstellen. Wanneer er bijvoorbeeld veel ballast vanuit het verleden een rol blijft spelen, zijn enkel aanpassingen maken in het dagelijks leven en inzicht niet voldoende voor herstel. Wanneer wij dit bemerken, zullen wij hier altijd open en eerlijk over communiceren met jou, zodat we samen kunnen kijken naar (aanvullende) oplossingen hiervoor. Soms is dit in overleg met de huisarts of specialist, maar ALTIJD in overleg met jou. Energie Herstel heeft een breed samenwerkingsnetwerk waardoor er soms wat kortere lijntjes zijn naar aanvullende behandelingen, indien nodig.

Hier vind je meer informatie over vergoedingen, verwijzingen en afspraken betreft afmelding en toekomstige tarieven. Energie Herstel heeft een privacy verklaring, voldoet aan de wetgeving AVG en is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. Ervaringen en referenties mogen altijd worden achtergelaten evenals klachten en complimenten.