Golfstroomgroep Zeeland

Samenwerkende collega’s van de knelpuntenanalyse

Vanuit onze behoefte mensen te helpen met arbeidsvragen welke bij ons in behandeling waren, boden wij in het verleden aan om mee te gaan naar gesprekken met de werkgever. Dit werkte vaak goed omdat je hierdoor met een extern persoon kon laten kijken naar oplossingen. Maar niet in alle gevallen was dit de juiste oplossing. Voor de werkgever voelde onze positie als behandeld therapeut niet altijd als objectief en neutraal. Waar wij ons volledig in kunnen vinden. Wij weten vaak al veel achtergrond informatie voor z’n gesprek. Terwijl de werkgever niet de gelegenheid had gehad om zijn kant van het verhaal, zonder medewerker, ons te kunnen toelichten.

Om dit te kunnen ondervangen, zijn wij samen opzoek gegaan naar andere mogelijkheden. Met als doel de mensen die bij ons in behandeling zijn, toch zo goed mogelijk te kunnen helpen met het opstellen van een haalbaar plan van aanpak. Wij hebben onze krachten gebundeld en zijn samen geschoold in het product ‘de knelpunten analyse’. Onze samenwerking houdt in, dat wanneer jij bij één van ons in behandeling bent, een andere collega de knelpuntenanalyse zal uitvoeren op jouw werk.

Door deze samenwerking, kunnen wij toch in deze hulpvraag voorzien. En zorgen wij ervoor dat we ‘niet als behandeld therapeut’ bij deze gesprekken aanschuiven. Op deze manier zit er een objectief persoon aan tafel, welke blanco is en van beide kanten kan horen wat er speelt. Zo kunnen we vervolgens gezamenlijk tot concrete afspraken te komen.

Aanvragen voor de knelpuntenanalyse kunnen individueel bij ons worden gedaan. De analyse wordt uitgevoerd vanuit één van onze praktijken. Om iemand zo snel en goed mogelijk te helpen zal er in overleg met jou worden gekeken wie momenteel de koste wachttijd heeft.

Wie zijn wij?
Wij zijn vier professionals uit de GGZ met samen 100 jaar ervaring. Wij behandelen mensen zoals we zelf behandeld willen worden. En hebben allemaal een eigen praktijk gericht op behandeling van klachten.

Annemarie de Kroo

Annemarie 
is BIG geregistreerd als A en B verpleegkudige en SPV. Zij geeft EMDR behandeling, psycho-sociaal consult of psychotherapie en heeft haar eigen praktijk Praktijk de Kroo.

Voor meer informatie over de inhoud van haar behandeling, vergoedingen en werkwijze, zie haar website.
Anjo Braamse

Anjo
 is BIG geregistreerd als verpleegkundig specialist GGZ, opgeleid op masterniveau en heeft haar eigen praktijk Praktijk Samen.Voor meer informatie over de inhoud van haar behandeling, vergoedingen en werkwijze, zie haar website.

 
Rian Coumou

Rian is BIG geregistreerd als A en B verpleegkundige en SPV. Daarnaast is zij gecertificeerd mindfulnesstrainer en natuurcoach en heeft haar eigen praktijk Libero Walcheren.

Voor meer informatie over de inhoud van haar behandeling, vergoedingen en werkwijze, zie haar website.


Willemien Vette

Willemien is ergotherapeut, cognitief revalidatie therapeut en burn-out coach en heeft haar eigen ergotherapie praktijk Energie Herstel.Voor meer informatie over de inhoud van haar behandeling, vergoedingen en werkwijze, zie haar website.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *