Energie Herstel

Daar was ik weer! Terug van verlof.

terug van verlof

Wat is het toch heerlijk om jezelf in de kraamtijd even volledig terug te trekken van het echte leven en jezelf helemaal te kunnen storten op dat kleine mooie wezentje wat zo welkom is in ons gezin. Maar na 1000 poepluiers, ontelbare voedingen en de opgezette kids club activiteiten voor mijn andere dochter van 2, merk ik aan mezelf dat ik ook graag weer op een andere manier mijn hersenen wil gaan gebruiken.

6 april stond al lang in mijn agenda als eerste werkdag na mijn verlof. Wat ontzettend gek dat mijn wereld maar ook de wereld om mij heen in z’n korte tijd, zo ontzettend is veranderd. Vanaf maandag ben ik weer gestart en lopen de geplande afspraken gewoon door. Al is het voor nu wel met beeldbellen. Ook nieuwe trajecten kunnen nog steeds worden gestart en zijn misschien nu wel meer nodig dan ooit? Onzekerheid in deze tijden voor iedereen. Wat doet deze situatie met ons en hoe ziet dit eruit op lange termijn?

Ook ik ben als zelfstandige benieuwd wat voor invloed dit uiteindelijk gaat hebben. Voor nu resulteert het bij mij vooral in geen oppas mogelijkheden en veel afstemmen met m’n man. Wat voor invloed heeft dit op jou dagelijks leven en werk-prive balans? Ik ben benieuwd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *