Coronacrisis

FOMO in coronacrisis

Thuis zitten met een burnout in de corona crisis is voor de ene een moment van rust om te herstellen en voor de ander volledige overbelasting.

Maar wat een positief punt is om te melden is dat FOMO nu volledig wegvalt. The fear of missing out. Iets wat je verschrikkelijk in de weg kan zitten in deze huidige tijd. De sociale angst om iets te missen welke vaak door social media wordt versterkt. Da…t dit weg valt geeft rust, is wat ik zelf nu merk. Ondanks dat elke dag aanpoten is zonder oppas mogelijkheden. En er te weinig uren in de dag zitten om alles rond te krijgen met een gezin, huishouden en werktaken die ik nu weer aan het oppakken ben, vind ik het heerlijk dat er nu even geen FOMO is.

Want er is momenteel niks waar ik eigenlijk op dit moment bij had willen zijn en wat ik door bepaalde keuzes nu zou moeten missen. En dat geeft ondanks alles ontzettend veel rust.

Herkenbaar? En geniet jij hier nu stiekem ook zo van? Meer weergeven

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *