Energie Herstel

Cursus ergotherapie burn-out en bore-out behandeling

Ben jij ergotherapeut? En wil jij ook met mensen met een burn-out of bore-out helpen? Dan is de cursus “Ergotherapie bij burn-out en bore-out behandeling” welke Energie Herstel vanuit Ergotherapie Nederland geeft, misschien iets voor jou.

Vaak komen ergotherapeuten, mensen met een burn-out (of bore-out) in de praktijk tegen als neven diagnose. Maar voel jij je als ergotherapeut bekwaam genoeg om dit te behandelen? Welke tools bestaan hiervoor, waar moet je rekening mee houden en hoe geef je deze behandeling vorm? Deze cursus biedt handvatten hoe jij als ergotherapeut het herstel van een burn-out en een bore-out bevordert en leert jou hoe jij je ergotherapeutische behandeling hierop vorm geeft.

Interesse? Schrijf je dan hier in op de website van Ergotherapie Nederland.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *