Energie Herstel

Vergoeding, verwijzing en afmelding

De behandeling van Energie Herstel is opgenomen in het basispakket van alle zorgverzekeringen. Je hebt recht op 10 uur ergotherapie per kalenderjaar, waarbij sommige verzekeraars meer vergoeden vanuit een aanvullend pakket. Wanneer je al aanspraak hebt gedaan op jouw eigen risico, hoef je voor deze behandeling niet te betalen. Als je nog niks hebt betaald, dan zijn de kosten maximaal het bedrag van jouw eigen risico.

Een verwijzing is gewenst vanuit je huisarts/arbo-arts of andere specialist. Echter niet voor iedere zorgverzekeraar is een verwijzing verplicht maar wij vinden dit wel heel fijn om op basis hiervan te kunnen starten.

Wil je je gemaakte afspraak verzetten? Dat kan. Neem hiervoor contact op met jouw ergotherapeut en dan kijken we of we de afspraak naar een voor jou geschikt moment kunnen verplaatsen.

Wil je je binnen 24 uur voor de geplande afspraak afmelden?  Dan zij wij helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd particulier in rekening te brengen. Deze tijd kan immers niet meer gebruikt worden voor een andere cliënt. Wij hanteren hiervoor een standaard bedrag van 69 euro per behandel uur.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *