Energie Herstel

Mijn vaste contract aan de wilgen!

Beëindiging van een arbeidscontract | De Zaak

Na veel wikken en wegen, nu officieel de knoop doorgehakt! Tot nu toe combineerde ik mijn werkzaamheden bij Energie Herstel altijd met mijn baan als ergotherapeut in loondienst. Maar vanaf 1 augustus 2020 ga ik mezelf volledig op mijn eigen praktijk richten. En wat heb ik daar zin in!

Ik ben dankbaar voor de kansen die ik binnen Emergis heb gehad. Zeker in de laatste jaren binnen Dubbele Diagnose en Verslavingszorg heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad. Ik neem dan ook met een dubbel gevoel afscheid. Na 8 jaar in de psychiatrie zat ik juist de laatste periode heel erg op mijn plek. Maar op je hoogte punt moet je stoppen, zeggen ze he! 

Ik kijk dan ook met veel plezier terug op alles wat ik heb mogen doen, leren en hoe ik mezelf in de specialistische GGZ heb mogen ontwikkelen. Een ervaring om nooit te vergeten en waar ik met een goed gevoel naar terug kijk.

Maar nu ………….. de grote sprong in het diepe. Weg zekerheid, welkom avontuur! Gek genoeg voelde het indienen van mijn ontslagbrief als een opluchting. Vanaf nu mag ik alles zelf bepalen. Alleen maar werk naar mij toe trekken waar ik enthousiast en blij van wordt. En geloof me, dat is best veel. Dus ik ben blij dat ik daar nu de ruimte en de tijd voor heb, om dit verder vorm te gaan geven.

Ondanks dat het spannend blijft, ben ik nu al trots dat ik mezelf 100% ondernemer mag gaan noemen. Alleen maar doen waar ik goed in ben en wat bij mij past, maakt mij nu al gelukkig.

Dankjewel Emergis voor de mooie jaren. Hallo nieuwe kansen en toekomst!


Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *