Energie Herstel

Energie Herstel 2 jaar!

Het is alweer twee jaar geleden dat ik voor mezelf de knoop doorhakte mijn droom tot uitvoering te brengen. Ik had nooit durven bedenken dat ik nu sta waar ik sta en zelfs mijn loondienst, waarmee ik mijn werkzaamheden bij Energie Herstel tot nu toe nog altijd combineerde, gedag zou zeggen.  Maar alles wat aandacht krijgt groeit, zoals ook mijn praktijk.

“Alles wat aandacht krijgt groeit” en als dit er bij jou voor heeft gezorgd dat het negatieve de overhand heeft gekregen, kijk ik graag met jou mee, hoe het positieve weer mag gaan groeien. Een hulpmiddeltje om het positieve te laten groeien kan een dankbaarheid dagboek zijn. Hierin kan je elke dag 3 dingen noteren waar je dankbaar voor bent, zodat dit aandacht krijgt en gaat groeien.

Drie dingen waar ik dankbaar voor ben:
1. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik mag doen wat ik leuk vind en dit mijn werk mag noemen.
2. Ik ben dankbaar voor alle aanmeldingen tot nu toe
3. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen wat ik elke keer weer krijg om met iemand mee te mogen lopen in een herstel traject.

Wil jij mee doen met de loting voor een dankbaarheidsboekje? Kijk dan op voor de winactie 1 augustus op de Facebook of Instagram van Energie Herstel voor deze actie. Want wie jarig is trakteert!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *