Energie Herstel

Energie Herstel breidt uit met een nieuwe collega

Vanaf September 2021 verwelkomen wij een nieuwe collega: Sofie de Nooijer.
Hallo, mijn naam is Sofie de Nooijer en vanaf 8 september start ik naast Willemien Vette, als ergotherapeut bij Energie Herstel. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en mee te lopen in jou traject naar herstel. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan binnen de geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg.

Het raakt mij wanneer iemand door een ziekte of ongeval niet het leven kan leiden zoals hij/zij dat graag zou willen. Als ergotherapeut denk ik in mogelijkheden en werk ik persoonsgericht omdat iedere persoon en hulpvraag anders is. Ontdekken waar je zelf invloed op hebt en problemen bij de kern aanpakken zodat je kan doen waar je blij van wordt, is wat bij mij past en waar ik jou graag mee wil helpen.

Zie ik jou binnenkort in een individueel traject?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *