Energie Herstel

Vertrek Sofie

Helaas nemen wij afscheid van Sofie de Nooijer. Sofie was sinds februari 2021 betrokken bij onze praktijk.
Sofie heeft als fijne collega, ergotherapeut en mens, bijna twee jaar bij ons gewerkt. Sofie woonde voor de liefde al een poosje in Amsterdam wat ze nog lange tijd heeft kunnen combineren met haar werk bij Energie Herstel.

Maar voor de toekomst was het dichter bij huis werken, iets wat toch beter aansloot bij haar eigen privé-werk-balans (wat wij uiteraard begrijpen). Sofie heeft een leuke nieuwe werkplek in Amsterdam kunnen vinden. Ondanks dat wij haar als mens en ergotherapeut gaan missen, wensen wij haar heel veel werkgeluk en kansen in haar volgende werksituatie. Verder willen wij haar heel erg bedanken voor haar positieve bijdrage in de praktijk.

Sofie zal de komende zomer nog een aantal dagen naar Goes komen om haar lopende trajecten zo goed mogelijk af te ronden. Trajecten die nog een langer verloop hebben, zullen in overleg met de cliënt, worden overgedragen aan Willemien of Kristy.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *