Energie Herstel

Wij stellen ons voor

Voor de mensen die ons nog niet kennen, stellen wij ons graag even voor. Ergotherapie praktijk Energie Herstel bestaat inmiddels uit een team van drie ergotherapeuten. Namelijk; Kristy PauwelsSofie de Nooijer en Willemien Vette, (praktijkhouder).

Kristy Pauwels is ergotherapeut, cognitief revalidatie therapeut (CRT) en opgeleid in het geven van burn-out en bore-out behandeling. Zij werkt met veel plezier één dag per week bij Energie Herstel.

Naast haar werkzaamheden in de praktijk werkt zij als ergotherapeut op de revalidatieafdeling van het Bravis Ziekenhuis in Bergen op Zoom. Zij is blij met haar combinatie tussen het Bravis ziekenhuis en haar werkzaamheden binnen Energie Herstel.

Waar zij in het ziekenhuis uiteenlopende lichamelijke en cognitieve problematiek behandeld, richt zij zich binnen Energie Herstel specifiek op burn-out en bore-out klachten.

Zij vind het mooi om als therapeut inzicht te kunnen geven in iemand zijn klachten en vindt de zoektocht mooi om met iemand te ontdekken hoe die in balans kan komen en blijven. Juist omdat je als ergotherapeut opgeleid bent mensen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in hun eigen leven en het accent te kunnen leggen op wat er voor hen belangrijk is.

Sofie de Nooijer is ook ergotherapeut en opgeleid in het geven van burn-out en bore-out behandelingen. Zij werkt met veel enthousiasme twee dagen bij Energie Herstel.

Zij combineert haar werk als ergotherapeut binnen Energie Herstel met haar werkzaamheden als ergotherapeut op een crisisafdeling bij GGZinGeest.

De combinatie van werken als ergotherapeut in de eerste- en tweedelijnszorg zorgt ervoor dat zij haar kennis en ervaring op verschillende manieren kan toepassen en uitbreiden. Dit maakt haar werk afwisselend en interessant.

Als ergotherapeut denkt zij in mogelijkheden en werkt zij persoonsgericht omdat iedere situatie, hulpvraag en persoon anders is.

Willemien Vette is ergotherapeut, cognitief revalidatie therapeut (CRT) en burn-out coach. Zij heeft na lange tijd werkzaam te zijn geweest in de specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ) de praktijk Energie Herstel gestart. Dit met als insteek mensen met stressklachten eerder te kunnen helpen voordat de problematiek zich verder heeft opgestapeld.

Zij vindt het mooi om mensen te coachen en te begeleiden in hun proces van herstel. Ieder verhaal is uniek en iedere route naar herstel ook, of iemand nu door uitputting klachten is gaan ervaren of door langere tijd onvoldoende uitdaging.

Samen de situatie analyseren en samen ontdekken wat er nodig is, blijft maatwerk wat nooit verveelt. Door het vertrouwen wat je van iemand krijgt om mee te mogen lopen in een van de meest kwetsbare periodes van iemand zijn leven blijft iedere keer bijzonder.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *